vrijdag 23 juli 2010

Trainingsweek

Hello Belgium !
Onze intensieve trainingsweek op Beausoleil Island zit er al op !
Na 4 dagen roeien en zeilen staan we scherp om aan de wedstrijd te beginnen --> BIESTJES ! Om 7 uur uit de veren, (vergeet de jetlag niet !!!) 3 mijl roeien, shoppen voor het middageten en dan nog meer trainen, trainen en trainen ! Naast het trainen hebben we ook nog kunnen genieten van het wildlife in Canada. We hebben jammer genoeg geen beren gezien, maar wel gehoord bij onze tenten `s nachts. De voetsporen maakten ons duidelijk dat we beren op bezoek hebben gehad. De raccoons (wasberen) waren anderzijds niet schuw om zich te laten zien. Tim en Lijs kregen de schrik van hun leven wanneer 2 raccoons hun beslopen. De chips van Tim en Robbe was een echte feestmaaltijd voor onze kleine vriendjes. Ook de bloem en de spaghetti hebben eraan moeten geloven. Milan heeft daarom dan ook een ingenieuze val gebouwd om ze te verjagen. Vandaag nog 1 dagje trainen in Midland zelf en dan begint the real stuff.
Tot de volgende !

4 opmerkingen:

 1. Veel succes Caroli! Maak er een dol avontuur van en natuurlijk wens ik jullie een mooi resultaat toe.

  Wind in de zeilen en hak iedereen in de pan!

  Thomas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha heerlijk om jullie belevenissen te lezen :p doe zo verder & nemen jullie zo'n beest mee voor mij als souvenir?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spijtig dat onze twee wasberen, michiel en arno, er niet bij zijn :-« (en de rest natuurlijk ook!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zot weekje al gehad dus:) wasbeertjes zijn altijd plezier é:p amuseer jullie en de groetjes aan het hele team! we missen jullie

  BeantwoordenVerwijderen